100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II 2.0 T3 152PK
Bouwjaar 03.2015 - 05.2018

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) 2.0 T3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 II (134) 2.0 T3 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S60 II (134), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.