100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II D3 136PK
Bouwjaar 05.2012 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) D3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S60 II (134) D3 komen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke VOLVO S60 II (134) heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.