100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II D4 163PK
Bouwjaar 04.2010 - 12.2014

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) D4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S60 II (134) D4 past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAICHRYSLERROVERDODGE. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S60 II (134), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.