100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II D5 215PK
Bouwjaar 04.2011 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) D5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Elke VOLVO S60 II (134) D5 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENSUBARUVW VOLKSWAGEN. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 II (134) bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.