100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II DRIVe / D2 114PK
Bouwjaar 01.2011 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) DRIVe / D2

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO S60 II (134) DRIVe / D2. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 II (134) bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay en overboeking De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.