100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II T5 AWD 245PK
Bouwjaar 07.2014 - 12.2018

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) T5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de VOLVO S60 II (134) T5 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIMGALFA ROMEODODGE.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 II (134) bestellen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.