100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 II T6 AWD 329PK
Bouwjaar 04.2014 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO S60 II (134) T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Elke VOLVO S60 II (134) T6 AWD heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S60 II (134) komen.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.