100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 III T4 Polestar 210PK
Bouwjaar 07.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S60 III (224) T4 Polestar

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 III (224) T4 Polestar bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSUZUKIBUICKIVECOFIAT. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S60 III (224) past. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

APK-afkeur stabilisatorstangen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.