100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 III T8 Twin Engine AWD 303PK
Bouwjaar 02.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S60 III (224) T8 Twin Engine AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S60 III (224) T8 Twin Engine AWD bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIHONDAPONTIACLDVROVER.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de VOLVO S60 III (224) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.