100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.3 265PK
Bouwjaar 04.1999 - 09.2000

Stabilisatorstangen VOLVO S70 (874) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S70 (874) 2.3 bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S70 (874), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDAEWOOHONDAHYUNDAITOYOTA. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.