100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.3 241PK
Bouwjaar 11.1996 - 11.2000

Stabilisatorstangen VOLVO S70 (874) 2.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, TRW en Textar Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S70 (874) 2.3 past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S70 (874) bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.