100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.4 Bifuel 140PK
Bouwjaar 07.1999 - 11.2000

Stabilisatorstangen VOLVO S70 (874) 2.4 Bifuel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOIVECOSEATOPELHYUNDAI. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S70 (874) 2.4 Bifuel komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S70 (874) past.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, TRW, Textar, Bendix, Bosch, Pagid, Rofren, Lucas, Brembo, Jurid, ABS en Zimmermann

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.