100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 I 2.5 T 210PK
Bouwjaar 03.2003 - 07.2006

Stabilisatorstangen VOLVO S80 I (184) 2.5 T

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke VOLVO S80 I (184) 2.5 T heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S80 I (184) bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.