100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 I 2.8 T6 272PK
Bouwjaar 05.1998 - 07.2006

Stabilisatorstangen VOLVO S80 I (184) 2.8 T6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Jurid, ATE, Rofren, Textar, TRW, Zimmermann en ABS Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S80 I (184) 2.8 T6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S80 I (184) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLEXUSMG.