100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 II D4 181PK
Bouwjaar 09.2013 - 12.2016

Stabilisatorstangen VOLVO S80 II (124) D4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPRENAULTLAND ROVERSUZUKIFIAT. Elke VOLVO S80 II (124) D4 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S80 II (124) bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.