100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 II T4 180PK
Bouwjaar 10.2010 - 04.2014

Stabilisatorstangen VOLVO S80 II (124) T4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO S80 II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 271441
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 51 mm
Ø Diameter: 24 mm
binnen Ø: 20,5 mm
Lengte: 48,0 mm
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
Uitvoering: STABILIZER MARKED 5
43% Korting
16,98
29,78
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de VOLVO S80 II (124) T4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S80 II (124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.