100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 II T4F 180 PK
Bouwjaar 05.2011 - 01.2014

Stabilisatorstangen VOLVO S80 II (124) T4F

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO S80 II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 271441
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 51 mm
Ø Diameter: 24 mm
binnen Ø: 20,5 mm
Lengte: 48 mm
Gewicht: 0,1 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
Uitvoering: STABILIZER MARKED 5
63% Korting
19,71
53,27
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Elke VOLVO S80 II (124) T4F heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S80 II (124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.