100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 2.9 204PK
Bouwjaar 01.1997 - 05.1998

Stabilisatorstangen VOLVO S90 (964) 2.9

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke VOLVO S90 (964) 2.9 heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S90 (964), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.