100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 II 2.0 D5 Polestar AWD 240PK
Bouwjaar 06.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S90 II (234) 2.0 D5 Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S90 II (234) 2.0 D5 Polestar AWD komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S90 II (234) bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.