100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 II 2.0 T4 190PK
Bouwjaar 10.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S90 II (234) 2.0 T4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S90 II (234) 2.0 T4 bestellen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S90 II (234) past.

APK-afkeur stabilisatorstangen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.