100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 II 2.0 T6 AWD 310PK
Bouwjaar 10.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S90 II (234) 2.0 T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACVW VOLKSWAGENRENAULT.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S90 II (234) 2.0 T6 AWD bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S90 II (234) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.