100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 II D4 Drive-E Polestar 200PK
Bouwjaar 03.2016 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S90 II (234) D4 Drive-E Polestar

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S90 II (234) D4 Drive-E Polestar bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO S90 II (234). Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIFERRARIHYUNDAI.