100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 II T6 Drive-E Polestar AWD 334PK
Bouwjaar 03.2016 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S90 II (234) T6 Drive-E Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S90 II (234) T6 Drive-E Polestar AWD bestellen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO S90 II (234) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGLINCOLNSUBARUSMART.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.