100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 II T8 Plug-in Hybrid Polestar AWD 334PK
Bouwjaar 10.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO S90 II (234) T8 Plug-in Hybrid Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S90 II (234) T8 Plug-in Hybrid Polestar AWD past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO S90 II (234) bestellen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.