100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback D3 150PK
Bouwjaar 04.2015 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V40 Hatchback (525, 526) D3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) D3 bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) past. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLDVLAMBORGHINIINFINITIRENAULTHONDA. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.