100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback D4 190PK
Bouwjaar 05.2014 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V40 Hatchback (525, 526) D4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) D4 komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) bestellen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, PayPal, MisterCash en overboeking Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.