100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V40 Hatchback T5 AWD 249PK
Bouwjaar 01.2014 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) T5 AWD. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V40 Hatchback (525, 526) bestellen

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLOTUSCHEVROLETJEEPHONDA. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.