100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 I 2.0 BiFuel 213PK
Bouwjaar 03.2014 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO V60 I (155, 157) 2.0 BiFuel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 I (155, 157) 2.0 BiFuel bestellen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de VOLVO V60 I (155, 157) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.