100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 I D4 AWD 181PK
Bouwjaar 10.2013 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO V60 I (155, 157) D4 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOOPELCHRYSLERRENAULT. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V60 I (155, 157) D4 AWD komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 I (155, 157) bestellen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.