100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 I D6 Hybrid AWD 220PK
Bouwjaar 03.2015 - 05.2018

Stabilisatorstangen VOLVO V60 I (155, 157) D6 Hybrid AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke VOLVO V60 I (155, 157) D6 Hybrid AWD heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 I (155, 157) bestellen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.