100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 I T6 306PK
Bouwjaar 10.2013 - 12.2018

Stabilisatorstangen VOLVO V60 I (155, 157) T6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 I (155, 157) T6 bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke VOLVO V60 I (155, 157) heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Je kunt bij ons betalen via AfterPay

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.