100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 I T6 AWD 306PK
Bouwjaar 10.2013 - 12.2018

Stabilisatorstangen VOLVO V60 I (155, 157) T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij controleren altijd bij de VOLVO V60 I (155, 157) T6 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Elke VOLVO V60 I (155, 157) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIHONDADODGESEAT.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.