100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 I T6 AWD 305PK
Bouwjaar 07.2010 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO V60 I (155, 157) T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij controleren altijd bij de VOLVO V60 I (155, 157) T6 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 I (155, 157) bestellen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSSANGYONGCITROENSKODALDVFORD.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.