100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 II 2.0 T4 190PK
Bouwjaar 05.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V60 II (225, 227) 2.0 T4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 II (225, 227) 2.0 T4 bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO V60 II (225, 227). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSUZUKILINCOLN. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.