100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V60 II T5 250PK
Bouwjaar 02.2018 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V60 II (225, 227) T5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V60 II (225, 227) T5 bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERSUBARUFERRARIMAZDA. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij controleren altijd bij de VOLVO V60 II (225, 227) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.