100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.0 163PK
Bouwjaar 01.1997 - 12.2000

Stabilisatorstangen VOLVO V70 I (875, 876) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.0 bestellen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIHYUNDAIROVERNISSAN. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de VOLVO V70 I (875, 876) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.