100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.0 126PK
Bouwjaar 12.1995 - 03.2000

Stabilisatorstangen VOLVO V70 I (875, 876) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.0 bestellen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO V70 I (875, 876) past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOHYUNDAILOTUS.