100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.0 Turbo 226PK
Bouwjaar 11.1996 - 12.2000

Stabilisatorstangen VOLVO V70 I (875, 876) 2.0 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.0 Turbo bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO V70 I (875, 876), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.