100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.3 AWD 265PK
Bouwjaar 12.1998 - 02.2000

Stabilisatorstangen VOLVO V70 I (875, 876) 2.3 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATKIASMARTINFINITILAND ROVER. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.3 AWD komen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.