100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.4 AWD 165PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.1999

Stabilisatorstangen VOLVO V70 I (875, 876) 2.4 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.4 AWD komen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.