100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.5 TDi AWD 140PK
Bouwjaar 11.1996 - 02.2000

Stabilisatorstangen VOLVO V70 I (875, 876) 2.5 TDi AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.5 TDi AWD past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFLDVRENAULT.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.