100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 II 2.0 T 180PK
Bouwjaar 11.1999 - 08.2007

Stabilisatorstangen VOLVO V70 II (285) 2.0 T

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V70 II (285) 2.0 T bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUIVECODAEWOOFIATGMCLDV. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO V70 II (285), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.