100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V90 II Stationwagen 2.0 D4 AWD 163PK
Bouwjaar 09.2018 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 D4 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 D4 AWD. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) komen.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.