100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V90 II Stationwagen 2.0 T5 AWD 254PK
Bouwjaar 03.2016 - 12.2018

Stabilisatorstangen VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 T5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Elke VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 T5 AWD heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENVOLVOMINIROVERIVECO. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.