100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V90 II Stationwagen 2.0 T6 AWD 310PK
Bouwjaar 10.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 T6 AWD bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Elke VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.