100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V90 II Stationwagen 2.0 T6 Polestar AWD 334PK
Bouwjaar 10.2016 - 12.2017

Stabilisatorstangen VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 T6 Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) 2.0 T6 Polestar AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUDODGEDACIAVAUXHALL.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO V90 II Stationwagen (235, 236) bestellen

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Gietijzer komt minder vaak voor als component.