100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 D4 AWD 181PK
Bouwjaar 10.2013 - 12.2015

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 (156) D4 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 (156) D4 AWD bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC60 (156), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIADAIHATSUPEUGEOT.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.