100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 D4 AWD 190PK
Bouwjaar 03.2015 - 02.2017

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 (156) D4 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 (156) D4 AWD bestellen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVMAZDABEDFORDBUICK. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.