100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 D5 AWD 185PK
Bouwjaar 05.2008 - 12.2009

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 (156) D5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 (156) D5 AWD bestellen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACCHEVROLETPONTIACMITSUBISHIKIADACIA. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO XC60 (156) komen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, Bosch, Brembo, Textar, ABS, ATE, Jurid, Pagid, Zimmermann, Lucas en Rofren Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.