100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 II 2.0 T5 254PK
Bouwjaar 03.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 II (246) 2.0 T5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 II (246) 2.0 T5 bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO XC60 II (246).

APK-afkeur stabilisatorstangen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHESEATBUICKDAIHATSU. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.